Extra activiteiten

Borrel

Bier, wijn en goede gesprekken. Iedere maand organiseren we na afloop van de training een borrel bij In de Kazerne.

Start2bike

Onze passie voor fietsen delen we graag. Met elkaar, maar ook met jou. Elk jaar aan het begin van het wielrenseizoen organiseert Langszij daarom Start2Bike, een startersclinic speciaal voor vrouwen. Deelnemen? Kijk hier voor meer informatie.

Langszij weekend

Elk jaar gaat Langszij op wielerweekend. Dat betekent heerlijk fietsen, klimmen en vooral heel veel lol! De locatie wisselt. Langszij trok eerder naar Zuid-Limburg en de Ardennen. We zorgen in ieder geval voor een redelijke reisafstand en een prachtige omgeving. Er zijn routes voor verschillende niveaus, zo kun je altijd mee.

Midzomernachttoer

Een mooie Langszij traditie: op of rond de langste dag van het jaar maken we op dinsdagavond een gezellige toertocht met alle Langszij dames, i.p.v. een reguliere training. Een mix van de beide trainingsgroepen, de donderdaggroep en de zondagtoerdames.

Koppelkoers

Jaarlijks organiseert Langszij de koppelkoers. Race in duo’s zo snel mogelijk over de Bemmelse dijk. Voor de fun, voor de eer en voor een supertijd! We sluiten uiteraard af en een gezellige borrel. Iedereen is welkom (je beste vriendin, je moeder of zelfs je dochter), zolang je maar vrouw bent en een racefiets en helm hebt.

Sleutelavond

Wie houdt van haar fiets, zorgt er goed voor. Daarom organiseren we jaarlijks een sleutelavond.

Afsluitende toertocht

Om samen het wielrenseizoen af te sluiten organiseert Langszij elk jaar een afsluitende toertocht. Uiteraard met stop voor koffie en taart.

Winterseizoen

Zodra het wielerseizoen ten einde komt, fietsen veel Langszij leden door op hun MTB of Gravelbike. Spreek via de Cyql app af met andere leden door zelf een rit toe te voegen. Ook organiseert Langszij in de winter spinninglessen voor haar leden.

Strava

Regelmatig organiseert Langszij een Strava challenge voor haar leden. Wat dacht je van 202,2 km fietsen tussen kerstavond en oudejaarsavond of 5000 km fietsen in één jaar?

En meer…

Heb jij zelf een supergoed idee? Laat het weten aan het bestuur. Zo zorgen we samen voor nog meer Langszij!